FleetEdition

PI29_A-Class_W177_Launch_2018_Studio_M04_EXTD_GER_HQ_SE_1600x800px

Nya A-Klass Den första bilen
som förstår dig.

Läs mer
mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_All_Terrain_SE_01_1600x800

Större frihet med
E-Klass All-Terrain.

Läs mer
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_02

E-Klass Kombi tänker på dig.
Hela tiden.

Se själv
342733.ECE.MB_frit_ny_baggrund_SE_700x450px

I en utrustningsklass för sig.

Designen talar för sig själv med sina eleganta och dynamiska linjer. Men det är långtifrån allt. För även om nya A-Klass inte kan uppfinna själva bilkörningen på nytt, så kan den uppfinna hur det känns på nytt: Prata med den på samma sätt som du gör med en vän, så reagerar den.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_01

Mycket mer Mercedes.

Den omfattande extrautrustningslistan för Mercedes-Benz E-Klass Kombi och All-Terrain lämnar inget i övrigt att önska. Se vad det innebär för skatteunderlaget om du till exempel lägger till AMG Line interiör, Teknikpaket eller något annat från extrautrustningslistan.

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_sedan_SE_06_700x450

Mer intelligens.

E-Klass Sedan är en av de mest intelligenta bilarna någonsin. Många olika hjälpsystem registrerar omgivningen och kan hjälpa till att avvärja risker autonomt. Det ger en helt ny nivå av komfort och säkerhet.

mercedes_benz_business_solutions_700x450_01

Das Beste oder nichts.

Om du ska ha en ny tjänstebil så erbjuder Mercedes-Benz många olika modeller. I samtliga ingår generöst med utrustning som gör det ännu roligare att köra Mercedes.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.