Mercedes-Benz FleetEdition

Detta är FleetEdition.

FleetEdition.

Det har aldrig varit så roligt och smart för dig som kör tjänstebil att välja en Mercedes-Benz som nu. Under FleetEdition har vi samlat våra specialpaketerade tjänstebilar, vilka redan från grunden har mycket generös utrustningsnivå och är anpassade för dig som älskar att köra bil.

FleetEdition är en prislista, speciellt till juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter. Bland dem hittar du alla våra modeller som vi har fyllt med extra innehåll – alla även utrustade med ett riktigt attraktivt pris.

Alla våra modeller i vårt modellprogram kan köpas som FleetEdition. Rabatterna varierar dock från modell till modell. Dessutom har du rabatt på alla tillval och paket som du väljer till. Det gör att du kan skapa en attraktiv och förmånlig tjänstebil från Mercedes-Benz. Om du inte hittar din drömbil här, kontakta din närmaste återförsäljare som gärna berättar mer.

Mobilo – garanterad framkomlighet i 30 år.

Mobilo är en oslagbar assistanstjänst för dig som kör en Mercedes-Benz. Den kostar ingenting utan ingår för alla FleetEdition-modeller under de första två åren efter första registrering. Därefter förlängs Mobilo från service till service i upp till 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad. Läs mer om Mobilo på mercedes-benz.se/mobilo.

Flexibla finansieringslösningar.

För FleetEdition erbjuder vi en rad olika lösningar för finansiering av bilen eller bilarna, eftersom alla företag har olika förutsättningar och möjligheter. Hos oss hittar du alltid en lösning som passar just ditt företag.

Enskild firma.

Även du med en enskild firma och en F-Skattsedel har numera möjlighet att köpa en Mercedes-Benz FleetEdition. Kontakta din närmaste återförsäljare som gärna berättar mer.


C-Klass Coupé Skapa drömbilen
C-Klass Kombi Skapa drömbilen
C-Klass Sedan Skapa drömbilen
CLA Coupé Skapa drömbilen
CLA Shooting Brake Skapa drömbilen
E-Klass All-Terrain Skapa drömbilen
E-Klass Kombi Skapa drömbilen
E-Klass Sedan Skapa drömbilen
GLC Coupé Skapa drömbilen
GLE Coupé Skapa drömbilen

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.