FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_a_klass_SE_01_1600x800

A-Klass. Redo
för en ny generation.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_a_klasse_700x450_01

Mer bil för pengarna.

Letar du efter en kompakt bil med dynamik, attityd och självförtroende? Då är A-Klass rätt val för dig. Med grundutrustning som Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC, Bluetooth med handsfree och en 7-tums färgskärm får du väldigt mycket bil för pengarna.

mercedes_benz_business_solutions_a_klasse_700x450_04

Mycket mer A-Klass.

Du kommer långt med en grundutrustad A-Klass, men kanske är det läge att skämma bort sig själv lite extra? Med konfiguratorn för extrautrustning kan du snabbt se vad det innebär för skatteunderlaget om du till exempel lägger till en panoramataklucka eller panelbelysning med 12 färgtoner.

mercedes_benz_business_solutions_a_klass_SE_06_700x450

Show me. Don't tell me.

Vi vågar lova att du får extremt mycket bil för pengarna om du väljer A-Klass. Men vi inser också att du säkert har hört det förut. Så varför inte prova om det stämmer? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.