FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_b_klass_SE_01_1600x800

B-Klass. För det bästa som
ligger framför oss.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_b_klass_SE_02_700x450

En äkta multitalang.

En aktiv livsstil kräver en flexibel bil. Varsågod, här är B-Klass. I bagageutrymmet som är smått unikt för klassen finns det plats för det mesta, och grundutrustning som t.ex. Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC och THERMOTRONIC 2-zons klimatanläggning gör bilen ytterst praktisk och användbar.

mercedes_benz_business_solutions_b_klasse_700x450_02

Skäm bort dig själv.

Listan över grundutrustning i B-Klass är visserligen lång, men lite extra lyx har väl aldrig skadat. Med konfiguratorn för extrautrustning kan du snabbt se vad det innebär för skatteunderlaget om du till exempel lägger till LED- och Spegelpaket eller det läckra Harman/Kardon® Logic 7® surround sound system.

mercedes_benz_business_solutions_b_klass_SE_03_700x450

Show. Don't tell.

Mercedes-Benz B-Klass är en äkta multitalang när det handlar om komfort, säkerhet och köregenskaper. Du har säkert hört samma sak om andra bilar, så varför inte prova om det stämmer? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.