FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_c_klass_coupe_SE_02_1600x800

C-Klass Coupé.
Född att förföra.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_coupe_700x450_01

Fulländad design och exceptionellt driv.

Mercedes-Benz C-Klass Coupé berör alla som kommer i dess väg. Den erövrar vägarna och står alltid i centrum för uppmärksamheten. Grundutrustning som multifunktionsratt, Sittkomfortpaket och eluppvärmbara framstolar gör C-Klass Coupé ännu mer oemotståndlig.

mercedes_benz_business_solutions_c_klass_coupe_SE_03_700x450

Låt dig förföras.

Det finns ett stort utbud av extrautrustning till din C-Klass Coupé, t.ex. AMG Interiör och AMG Exteriör, KEYLESS-GO startfunktion, elmanövrerad panoramataklucka och Burmester® surround sound system. Kolla in extrautrustningen och få en översikt över ditt beskattningsunderlag med konfiguratorn för extrautrustning.

mercedes_benz_business_solutions_c_klass_coupe_SE_04_700x450

Ett självklart val.

Mercedes C-Klass Coupé är det självklara valet för bilentusiaster som vill uppleva dynamik med alla sinnen. Har du lust att prova själv? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.