FleetEdition

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_kombi_1600x800_04

Nya C-Klass Kombi.
Never stop improving.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_kombi_1600x800_03

Nya C-Klass Kombi.
Never stop improving.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_kombi_1600x800_01

Nya C-Klass Kombi.
Never stop improving.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_kombi_700x450_01

Mer business. Mer njutning.

C-Klass Kombi är å ena sidan elegant och representerar företaget på ett förnämligt sätt. Å andra sidan är den ovanligt rymlig och en perfekt dynamisk familjebil. C-Klass Kombi bjuder på omfattande grundutrustning med bland annat en 10,25-tums mediedisplay, statiska LED-strålkastare och parkeringspaket med backkamera.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_700x450_02

Mycket vill ha mer.

Det är svårt att inte bli frestad av de många extrautrustningsalternativen som finns för nya C-Klass. Bl.a integrering av smartphone, vindrutevisning Head-Up Display, intelligenta MULTIBEAM LED-strålkastare och ett avancerat Förarassistentpaket.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_kombi_700x450_04

Intelligent och alltid på sin vakt.

C-Klass sätter ny standard för säkerhet i klassen, bland annat tack vare Mercedes-Benz Intelligent Drive-hjälpsystemen. Samtidigt är nya C-Klass en studie i körglädje, elegans och komfort. Varför inte uppleva detta själv?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.