FleetEdition

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_1600x800_04

Nya C-Klass Sedan.
Never stop improving.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_1600x800_03

Nya C-Klass Sedan.
Never stop improving.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_700x450_01

Den var bäst förr. Och den är ännu bättre nu.

Viljan att hela tiden bli bättre ligger i Mercedes-Benz gener. Nya C-Klass är ett bra exempel på detta. Den har förändrats till det bättre interiört som exteriört och uppgraderats med omfattande grundutrustning som bland annat backkamera, KEYLESS-GO startfunktion och säteskomfortpaket.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_700x450_02

Din C-Klass.

Även om listan över grundutrustning är lång har du många möjligheter att skräddarsy nya C-Klass efter dina behov. Till exempel med integrering av smartphone, vindrutevisning Head-Up Display, intelligenta MULTIBEAM LED-strålkastare och ett avancerat Förarassistentpaket.

mercedes_benz_fleet_edition_nya_c_klass_sedan_700x450_09

Intelligent och alltid på sin vakt.

C-Klass sätter ny standard för säkerhet i klassen, bland annat tack vare Mercedes-Benz Intelligent Drive-hjälpsystem. Samtidigt är nya C-Klass en studie med körglädje, elegans och komfort. Varför inte uppleva detta själv?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.