FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_cla_SE_01_1600x800

Ett porträtt av en rockstjärna.
CLA Coupé.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_cla_SE_02_700x450

Massor av stjärnglans.

Mercedes CLA har lyckats förena profilen hos en modern sedanmodell med coupéns taklinje. Resultatet är en fantastisk fyrdörrarscoupé, som med grundutrustning såsom sportstolar med integrerade nackskydd och 18-tums lättmetallfälgar är en självklar superstar.

mercedes_benz_business_solutions_cla_700x450_02

Ännu mer stjärnglans.

Du kan faktiskt göra din CLA ännu läckrare, till exempel genom att välja till Night Package med bl.a. mörktonade rutor bak, fönsterkantslister i högblankt svart, svarta ytterbackspegelkåpor och frontgrill med lameller i högblankt svart. Se vad extrautrustningen innebär för beskattningsunderlaget.

mercedes_benz_business_solutions_cla_SE_03_700x450

Show. Don't tell.

Du vet inte vad en äkta superstjärna är, förrän du har mött en. Mercedes CLA är redo – är du? Har du lust att prova? Välj en återförsäljare och boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.