FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_star_SE_01_1600x800

CLA Shooting Brake.
Ökar pulsen.

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_star_SE_03_1600x800

CLA Shooting Brake.
Ökar pulsen.

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_brake_1600x800_05

CLA Shooting Brake.
Ökar pulsen.

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_star_SE_06_700x450

Exklusiv design och utrustning.

CLA Shooting Brake är ett nytt koncept som har drag från såväl sportcoupén som sportkombin. Som standard får du en bil med diamantgrill, sportstolar med integrerade nackskydd och ett bagageutrymme som rymmer 495 liter (kan utökas till 1 354 liter).

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_brake_700x450_02

Gör det unika ännu mer unikt.

Det finns gott om extrautrustning till CLA Shooting Brake: AMG Sport, elmanövrerad panoramataklucka, Night Package, KEYLESS-GO startfunktion, Minnespaket, elektriskt inställbar passagerarstol fram m.m. Med konfiguratorn för extrautrustning kan du se vad dina önskemål innebär för beskattningsunderlaget.

mercedes_benz_business_solutions_cla_shooting_brake_700x450_03

Show. Don't tell.

Visst skulle vi kunna fortsätta att strö superlativ över CLA Shooting Brake, men det är ju alltid lätt att snacka. Du vill väl själv uppleva denna fantastiska bil, eller hur? Välj en återförsäljare och boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.