FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_All_Terrain_SE_01_1600x800

Mer uppmärksamhet.
E-Klass Kombi.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_01

Innovationer och
utrustning.

Kolla grundutrustningen
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_02

Innovationer och utrustning.

E-Klass Kombi är mer uppmärksam än någon annan serietillverkad bil. Det stora antalet innovationer och uppfinningar övervakar och hjälper till att förhindra risksituationer, och utrustningslistan är lång. Dessutom får du tillgång till lyxklassens största bagageutrymme på upp till 1 820 liter.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_03

Extrautrustning till din E-Klass.

Du kan göra din Mercedes E-Klass Kombi ännu mer personlig. Till exempel med COMAND Online, som gör körningen ännu säkrare och håller dig uppkopplad, eller KEYLESS-GO startfunktion. Med konfiguratorn för extrautrustning får du en översikt över vad det innebär för beskattningsunderlaget.

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_SE_03_700x450

Show me. Don't tell me.

E-Klass Kombi är inte bara den säkraste platsen på vägen, utan också den bekvämaste. Det skulle vi kunna prata om länge, men du vill väl hellre uppleva det själv? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.