FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_All_Terrain_SE_04_1600x800

Banbrytande innovation
och större frihet.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_All_Terrain_SE_02_700x450

Redo för äventyret.

Spontana utflykter ut i terrängen, på åkervägar eller t.o.m. i snö och sand – nya E-Klass All-Terrain tar gärna en avstickare från den inslagna vägen. Det går inte att ta miste på styrkan och handlingskraften hos nya E-Klass All-Terrain. Till designhöjdpunkterna hör kylargrillen i SUV-stil, robusta monteringsdelar och stora 19-tums lättmetallfälgar.

mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_02

Uttrycksfull och inspirerande.

Nya E-Klass All-Terrain är med sina SUV-drag själva sinnebilden för en urban livsstil.  Många av detaljerna är mer än bara design. Luftfjädringssystemet AIR BODY CONTROL och de stora fälgarna understryker t.ex. att en E-Klass All-Terrain alltid är suverän – även utanför den inslagna vägen.

mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_1600x800_05

All-Terrain-design. Höjdpunkterna i detalj.

Med nya E-Klass All-Terrain får du lyxklassens största bagageutrymme – upp till 1 820 liter. Dessutom har bilen ett stort antal innovationer och uppfinningar som övervakar och hjälper till att förhindra risksituationer, och en imponerande utrustningslista.

 • LED-strålkastare
  Bred ljusfördelning med en ljusfärg som motsvarar dagsljus vid mörkerkörning. Låg energiförbrukning.
 • Sittkomfortpaket
  Sittkomfortpaketet omfattar diverse eldrivna och manuella inställningsmöjligheter samt elektropneumatiskt svankstöd med fyrvägsinställning. Inställningarna ger föraren och passageraren fram möjlighet att ställa in stolen för optimal komfort, särskilt under längre resor.
 • Remote Online
  Innehåller bl.a. geografisk övervakning av bilen och bilens position, fjärrstyrd låsning och upplåsning av dörrar, avläsning av bilens status (bränsle etc.) samt programmering av parkeringsvärmare. Dessa funktioner styrs via en smartphone, surfplatta eller dator.
 • Aktiv bromsassistent
  Systemet hjälper föraren att hålla avståndet till framförvarande fordon. Om avståndet till framförvarande fordon blir för litet eller om en fotgängare korsar vägen varnas föraren visuellt på kombiinstrumentet samt med en ljudsignal. Om föraren nödbromsar kan systemet öka bromstrycket, och om föraren inte reagerar kan det inleda en automatisk inbromsning.
 • Live Traffic Information
  Denna funktion tar emot uppdateringar om den aktuella trafiksituationen varannan minut, vilket ger en mer exakt beräkning av ankomsttiden, en mer effektiv ruttplanering och dessutom förslag på alternativa rutter vid bilkö.
 • PRE-SAFE®
  Vid registrering av en kritisk körsituation kan PRE-SAFE® inleda en rad säkerhetsåtgärder på bråkdelar av en sekund. Säkerhetsbältena dras åt, sidorutorna stängs automatiskt och PRE-SAFE® Sound utlöser en naturlig reflex för att förbereda örat på det höga ljudet vid en kollision.
 • Adaptivt chassi med selektivt dämpningssystem
  Fjädringssystem med selektiv dämpning för extra komfort. Optimerar köregenskaperna, fjädringen och stabiliseringen av fjädringen vid körning på skiftande underlag. Sänkt 15 mm för bättre köregenskaper och en sportigare look.
 • Takreling, lastkantsskydd, sidolist och fönsterinfattning i polerat aluminium
 • Audio 20 USB
  Multimediesystem som kombinerar underhållning, information och kommunikation. Högupplöst färgskärm på 8,4 tum, in-car internet, 2 usb-anslutningar, Bluetooth® och Mercedes me connect.
 • THERMATIC 2-zons klimatanläggning
  Temperatur och luftström anpassas individuellt till varje sida fram. THERMATIC håller den valda temperaturen automatiskt. Detta sker via sensorer som inte bara mäter kupé- och utomhustemperaturen, utan också solstrålningen. Sensorerna kontrollerar hela tiden luftkvalitén beträffande skadliga ämnen innan luften fördelas i kupén. Även fukten på vindrutan mäts av en sensor för att förhindra imma.
 • Spegelpaket
  Spegelpaketet består av elektriskt infällbara ytterbackspeglar som manövreras med en knapp. Vänster ytterbackspegel och innerbackspegeln bländar av automatiskt. Höger ytterbackspegel justeras automatiskt till parkeringsläge när du lägger i backväxeln.
 • PARKTRONIC med backkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC och backkamera hjälper till att hitta en parkeringsplats och kan fickparkera automatiskt eller backa in på parkeringsplatsen.
 • Garmin® MAP PILOT
  Ger vägvisning på den 8,4 tum stora medieskärmen och visar byggnader i 3D. Live Traffic Information använder trafikinformation i realtid för optimal, dynamisk ruttplanering.
 • Luftfjädrad bakaxel
 • Fällbart baksäte
  Baksätesryggstöden kan fällas i förhållandet (40/20/40).
 • EASY-PACK elbaklucka
  För att göra det enkelt att nå bagageutrymmet kan EASY-PACK-elbakluckan öppnas och stängas via en elmotor som aktiveras med en knapptryckning.
 • Kylargrill i SUV-inspirerad design, central Mercedes-stjärna och två lameller i matt iridiumsilver
 • Speciellt utformad stötfångare fram och bak med underredsskydd i galvaniserat silverkrom

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.