FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_SE_02_1600x800

Med plats för allt...

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_07

- och lite till.

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_SE_03_700x450

En fri själ med fritt utrymme.

Frontpartiet hos E-Klass signalerar status. En lång motorhuv, upprätta strålkastare och en bred front med stora luftinsläpp utlovar kultiverad sport. Sätt dig bakom ratten och glid fram genom staden.

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_kombi_SE_01_1600x800

Grundutrustning till
E-Klass Kombi.

Uppfyller alla dina önskemål.

Med E-Klass Kombi får du lyxklassens största bagageutrymme – upp till 1 820 liter. Dessutom har bilen ett stort antal innovationer och uppfinningar som övervakar och hjälper till att förhindra risksituationer, och en imponerande utrustningslista.

 • LED-strålkastare
  Bred ljusfördelning med en ljusfärg som motsvarar dagsljus vid mörkerkörning. Låg energiförbrukning.
 • Säteskomfortpaket
  Säteskomfortpaketet omfattar diverse eldrivna och manuella inställningsmöjligheter samt elektropneumatiskt svankstöd med fyrvägsinställning. Inställningarna ger föraren och passageraren fram möjlighet att ställa in stolen för optimal komfort, särskilt under längre resor.
 • Remote Online
  Innehåller bl.a. geografisk övervakning av bilen och bilens position, fjärrstyrd låsning och upplåsning av dörrar, avläsning av bilens status (bränsle etc.) samt programmering av parkeringsvärmare. Dessa funktioner styrs via en smartphone, surfplatta eller dator.
 • Aktiv bromsassistent
  Systemet hjälper föraren att hålla avståndet till framförvarande fordon. Om avståndet till framförvarande fordon blir för litet eller om en fotgängare korsar vägen varnas föraren visuellt på kombiinstrumentet samt med en ljudsignal. Om föraren nödbromsar kan systemet öka bromstrycket, och om föraren inte reagerar kan det inleda en automatisk inbromsning.
 • Live Traffic Information
  Denna funktion tar emot uppdateringar om den aktuella trafiksituationen varannan minut, vilket ger en mer exakt beräkning av ankomsttiden, en mer effektiv ruttplanering och dessutom förslag på alternativa rutter vid bilkö.
 • PRE-SAFE®
  Vid registrering av en kritisk körsituation kan PRE-SAFE® inleda en rad säkerhetsåtgärder på bråkdelar av en sekund. Säkerhetsbältena dras åt, sidorutorna stängs automatiskt och PRE-SAFE® Sound utlöser en naturlig reflex för att förbereda örat på det höga ljudet vid en kollision.
 • Audio 20
  Multimediesystem som kombinerar underhållning, information och kommunikation. Högupplöst färgskärm på 12,3 tum, 2 usb-anslutningar, Bluetooth® och Mercedes me connect.
 • THERMATIC 2-zons klimatanläggning
  Temperatur och luftström anpassas individuellt till varje sida fram. THERMATIC håller den valda temperaturen automatiskt. Detta sker via sensorer som inte bara mäter kupé- och utomhustemperaturen, utan också solstrålningen. Sensorerna kontrollerar hela tiden luftkvalitén beträffande skadliga ämnen innan luften fördelas i kupén. Även fukten på vindrutan mäts av en sensor för att förhindra imma.
 • Spegelpaket
  Spegelpaketet består av elektriskt infällbara ytterbackspeglar som manövreras med en knapp. Vänster ytterbackspegel och innerbackspegeln bländar av automatiskt. Höger ytterbackspegel justeras automatiskt till parkeringsläge när du lägger i backväxeln.
 • Parkeringspaket med backkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC och backkamera hjälper till att leta efter en parkeringsplats och kan fickparkera automatiskt eller backa in på parkeringsplatsen.
 • Navigationspaket
  Ger vägvisning på den 12,3 tum stora medieskärmen och visar byggnader i 3D. Live Traffic Information använder trafikinformation i realtid för optimal, dynamisk ruttplanering.
 • Bluetooth med handsfree
  Din mobil ansluts automatiskt till bilen så att du har båda händerna fria.
 • Luftfjädrad bakaxel
 • Fällbart baksäte
 • EASY-PACK elbaklucka
  För att göra det enkelt att nå bagageutrymmet kan EASY-PACK elbakluckan öppnas och stängas via en elmotor som aktiveras med en knapptryckning.

Utvald grundutrustning till Businessmodeller av Mercedes-Benz E-Klass Kombi.

 

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.