FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_e_klass_sedan_SE_01_1600x800

E-Klass Sedan.
Mer intelligens.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_e_klass_sedan_SE_05_700x450

Mer begåvad än de flesta.

E-Klass Sedan utstrålar stil och kultiverad sport på ett ödmjukt men självsäkert sätt. Missta dig inte. Bakom den återhållsamma elegansen döljer sig en av de mest intelligenta bilkonstruktioner vi någonsin har gjort. Utrustningslistan får dig att häpna.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_sedan_700x450_03

Helt din egen.

E-Klass Sedan är begåvad med en hel rad intelligenta system, och dessutom kan du välja till fler höjdpunkter från den långa listan av extrautrustning – t.ex. widescreen-panel på instrumentbrädan eller det exklusiva Burmester® surround sound system. Med konfiguratorn för extrautrustning får du en översikt över beskattningsunderlaget.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_sedan_700x450_04

Show. Don't tell.

Hjälpsystemen i E-Klass Sedan registrerar omgivningen och avlastar föraren, vilket ger komfort och säkerhet på en helt ny nivå. Det är något som knappt går att beskriva – du måste själv uppleva det. Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.