FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_gla_SE_01_1600x800

Redo för äventyret.

Se video i 360º
mercedes_benz_business_solutions_gla_700x450_01

Allt är möjligt i nya GLA.

Mercedes GLA är kompakt och dynamisk med klassiska element för en suv, till exempel integrerad takreling och synligt underredesskydd. Grundutrustningen är omfattande med bl.a. THERMOTRONIC med 2-zons klimatanläggning och Bluetooth med handsfree.

mercedes_benz_business_solutions_gla_SE_02_700x450

Maxa möjligheterna.

Vill du att din GLA ska ha det lilla extra har du alla möjligheter. Extrautrustningen matchar bilen, och med konfiguratorn för extrautrustning ser du direkt hur det påverkar beskattningsunderlaget. Till exempel designversion Urban Line med bl.a. 18-tums lättmetallfälgar eller kylargrill i silver- och kromdesign.

mercedes_benz_business_solutions_gla_SE_03_700x450

Ge dig ut på äventyr.

Mercedes GLA är redo för nya äventyr, det vågar vi lova. Du har säkert hört samma sak om andra bilar, så varför inte prova om det stämmer? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.