FleetEdition

mercedes_benz_business_solutions_glc_SE_01_1600x800

GLC. Siktar högre.
I främsta ledet.

Ta en titt på extrautrustningen
mercedes_benz_business_solutions_glc_SE_02_700x450

Körkultur i dess renaste form.

Mercedes stora erfarenhet av att bygga suvar kommer till uttryck både i GLC:s design och prestanda. Samtidigt är den en komplett allroundbil för både vardagen och långresan, med plats för allt och massor av grundutrustning såsom en snygg läderratt, 2-zons klimatanläggning THERMATIC och kylargrill i krom.

mercedes_benz_business_solutions_glc_700x450_02

Vill du ha det lilla extra?

Extrautrustningen till GLC matchar bilen och du har goda möjligheter att ge både dig själv och din bil det lilla extra. Med konfiguratorn för extrautrustning kan du snabbt se vad tillvalen innebär för beskattningsunderlaget, till exempel Spegelpaketet med elektriskt infällbara ytterbackspeglar samt markbelysning.

mercedes_benz_business_solutions_glc_SE_03_700x450

Stad. Terräng. Spelar ingen roll.

Mercedes GLC är suverän på alla underlag. Överallt. Vi vågar lova att den tar dig med storm. Har du lust att prova? Boka en provkörning med konsultation efteråt.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.