FleetEdition

2015MBM00224_1600x800_2

Nya A-Klass. Den första bilen som förstår dig.

342733.ECE.MB_frit_ny_baggrund_SE_700x450px

En revolution med massor av utrustning.

Nya A-Klass är en teknisk revolution förklädd till bil. I grundutrustningen ingår t.ex. LINGUATRONIC, Wi-Fi-hotspot, MBUX Connect och pekplatta. Det samma gäller för Statiska LED-strålkastare, 17-tums lättmetallfälgar, dubbla slutrör med mera. Framtiden är här. Ska du med?

mercedes_benz_business_solutions_a_klasse_700x450_019

Kan du inte heller få nog av nya A-Klass?

Man har verkligen inte snålat med grundutrustningen i nya A-Klass. Men när det är en Mercedes har du alltid möjlighet att skämma bort dig lite extra. Med tillvalskonfiguratorn kan du snabbt se vad det innebär för beskattningsunderlaget om du lägger till exempelvis AMG interiör/exteriör, vindrutevisning eller Burmester® Surround Sound System.

mercedes_benz_business_solutions_a_klasse_700x450_014

I en utrustningsklass för sig.

Designen talar för sig själv med sina eleganta och dynamiska linjer. Men det är långtifrån allt. För även om nya A-Klass inte kan uppfinna själva bilkörningen på nytt, så kan den uppfinna hur det känns på nytt: Prata med den på samma sätt som du gör med en vän, så reagerar den. Med kommunikation menas att dela. Vi vill härmed dela nya A-Klass med dig.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.