FleetEdition

PI29_A-Class_W177_Launch_2018_Studio_M04_EXTD_GER_HQ_SE_1600x800px

Grundutrustningen
i nya A-Klass.

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00683

Dynamik, attityd och självförtroende.

De rena, klara och dynamiska linjerna vittnar om en självsäker bil. Och nya A-Klass har en bra anledning till det. För med det revolutionerande MBUX – Mercedes-Benz User Experience – kan du glädja dig åt att lära känna en bil som lär känna dig. Den förstår, tänker och talar. Resultatet är närmast magiskt. Precis som grundutrustningen.

Archivnummer: 2015MBM00224

Elegant, dynamisk och precis som du.

Utvald grundutrustning inkl. Business-paket och Advantage-paket.

 • Statiska LED-strålkastare
  Ökar säkerheten i mörker genom en bred, optimal fördelning av ljuset, dimljusfunktion, låg energiförbrukning och en ljusfärg som liknar dagsljus.
 • LINGUATRONIC
  Byt radiokanal, skicka sms, lyssna på sms, få väderprognosen eller snabbaste vägen hem. Du behöver bara säga de två orden ”Hej Mercedes”. Prata med nya A-Klass och den lyssnar – och reagerar.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Ger en individuellt anpassad användarupplevelse med bl.a. intelligent röststyrning och möjlighet till automatiska uppdateringar av programvara over-the-air samt pekskärm för inställning av t.ex. navigation och andra personliga tjänster.
 • 17-tums lättmetallfälgar
  Breda, original-Mercedes-fälgar som ökar åkkomforten och matchar bilens dynamiska design.
 • Active Brake Assist
  Den aktiva bromsassistenten är hela tiden uppmärksam och kan hjälpa till att förhindra allvarliga olyckor på grund av för kort avstånd eller ouppmärksamhet. Systemet varnar i så fall visuellt och akustiskt vid risk för kollision. Om du inte bromsar tillräckligt griper systemet in med ett situationsanpassat bromsstöd.
 • Helautomatisk klimatanläggning
  THERMOTRONIC med individuell inställning för föraren och passageraren fram. Klimatanläggningen tar hänsyn till yttre faktorer, t.ex. luftfuktighet och solljusets intensitet. Aktiva damm- och kolfilter ser till att luften i bilen är ren och fräsch.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.