Mercedes-Benz FleetEdition

Om våra finansieringslösningar.

Finansiering för företag.

Alla företag är olika, därför känns det även naturligt att vi har flera olika lösningar när det kommer till företagsfinansiering. Oavsett vad du är ute efter kan vi se till att du får en lösning med bästa möjliga flexibilitet för ditt företag, anpassad efter dina behov och företagets ekonomi. Antagligen väljer du en finansiell leasing eller en operationell leasing. Vi erbjuder även Mercedes-Benz Billån om du är intresserad av det. 

Mercedes-Benz Leasing.

Med Mercedes-Benz Leasing binder du inget kapital i bilen, det är Mercedes-Benz Finans som äger bilen. Du bestämmer själv ett restvärde och kan därmed påverka månadskostnaden. Det betyder att när du betalar sista fakturan på ditt leasingavtal ska du kunna sälja din bil till detta värde. Om du vill kan du lägga till en försäkring, och väljer du Leasing+ ingår även service. 

FleetEdition i trygga händer.

Mercedes-Benz Finansknuten Försäkring*

Genom Mercedes-Benz Finans har du möjlighet att lägga till en försäkring till ett fast och förmånligt pris. Mercedes-Benz Finansknuten Försäkring är en halvförsäkring som bland annat inkluderar hyrbilsförsäkring. Kostnaden samlas smidigt på samma faktura som din finansiering från Mercedes-Benz Finans.

* För fullständiga villkor se Mercedes-Benzforsakring.se

Mercedes-Benz FleetLeasing.

Mercedes-Benz FleetLeasing är den ultimata paketeringen för dig som vill ha en smidig billösning som ger ditt företag stor flexibilitet, då du kan anpassa avtalet efter dina behov och företagets ekonomi. Mercedes-Benz FleetLeasing samlar finansiering, service, försäkring och ett garanterat restvärde i ett och samma avtal. Även slitdelar och reparationer ingår samt förlängd nybilsgaranti. Du betalar en fast månadskostnad under hela avtalstiden vilket ger dig kontroll över dina utgifter, och en finansiering som inte påverkar företagets likviditet. Efter avtalets slut lämnas bilen tillbaka. För fullständiga villkor se nedan.*

* Mercedes-Benz FleetLeasing via Mercedes-Benz Finans (MBF). Övermil debiteras med 10 kr exkl moms per mil. Vid kontraktstidens slut avslutas avtalet och bil samt tillhörande utrustning lämnas tillbaka. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage samt för uppläggnings- och administrationsavgift. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra.

C-Klass Coupé Skapa drömbilen
C-Klass Kombi Skapa drömbilen
C-Klass Sedan Skapa drömbilen
CLA Coupé Skapa drömbilen
CLA Shooting Brake Skapa drömbilen
E-Klass All-Terrain Skapa drömbilen
E-Klass Kombi Skapa drömbilen
E-Klass Sedan Skapa drömbilen
GLC Coupé Skapa drömbilen
GLE Coupé Skapa drömbilen

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.